Книга за гости

Книга за гости

Книга за гости за мнения, препоръки, коментари, впечатления от посещенията в Почивна станция АДИС през годините. 

Лято 2022

Прекрасно място! Спокойно и тихо. Чисто и уютно. Мил и усмихнат персонал. Поздравления за готвачите. Идваме за 4-ти път и пак ще дойдем.
Благодарим Ви!

Зорница и Ангел Миленкови
стая 319

Със сърдечна благодарност за прекрасния прием, традиционно топъл, с много професионализъм, който оказва на нас гостите, екипът, ръководен от г-жа Иванова. С пожелания за здраве и благоденствие към тях.

Мария Шопова
Старши дипломатически служител
МВнР

30.07.2022

Имахме прекрасна почивка! Благодарим на екипа!

сем. Гопови

23.07.2022

Прекрасно място! Хотелът е много хубав и подреден. Храната е вкусна, кафето е много хубаво. Персоналът е мил и любезен!

Благодарим Ви!
Пак ще дойдем 🙂

Милена и Игор Евтимови
Стая 302 и 304

23.07.2022

Страхотно място, страхотен екпи!
Благодаря за отношението!

Кирил Дешев, стая 112

27.08.2022

Най-хубавото място с най-милите хора. Бъдете здрави!

Роберто Лепоев

06.07.2022

Благодарим за всичко! Прекарахме чудесно. Невероятно място, мил персонал. Пак ще дойдем.

Стаи 323 и 309

30.07.2022

Сърдечно благодарим за всичко! Пак ще дойдем. Локацията е перфектна, храната – разнообразна и всичко е вкусно! Винаги е чисто в стаите, кърпите ухаят много приятно. И най-важното е топлото отношение на персонала и управителката. Продължавайте все така да радвате гостите си.

Стая 207 

03.09.2022

Идвам за първи път тук и съм очарована от прекрасното обслужване и с невероятно добро, мило отношение на хората тук.
Благодаря!

Дамяна Стефанова

9 септември 2020 г.

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН УПРАВИТЕЛ,

Пиша Ви за да изразя отличните си впечатления от престоя ми в почивната станция на АДИС в к. к. „Златни пясъци“. Имах възможност да почивам в станцията за една смяна, в края на месец август т.г. (22-29).

В самото начало искам да отбележа отзивчивостта и професионализма на г-н Дамян Милушев, организатор „Ваканционни имоти“, към когото се обърнах за резервация. С внимание и подчертана готовност за съдействие предостави необходимата информация и полезни съвети.

Престоят ни в станцията бе чудесен и смятам, че изключителен принос за това има управителят й, г-жа Ивелина Иванова. По време на смяната сме се обръщали към нея с молба за решаване на конкретни въпроси и винаги сме срещали разбиране и стремеж да направи всичко възможно за да удовлетвори исканията ни.

Предлаганата храна, като количество, качество и избор, според мен напълно отговаря на високи очаквания. Стаите, сградата и прилежащият й район в станцията бяха поддържани безупречно. Това е повод да изразя благодарност и признателност освен към управителя, за организацията на цялостната работа, и към заетия в тези дейности персонал: винаги приветливите момичета на рецепцията, любезно обслужващите ни в ресторанта на станцията, старателно работещите за почистването, приготвящите вкусната храна, които не виждахме, но чийто труд оценявахме всяка сутрин, на обяд и вечеря. За съжаление, не съм запомнил имена за да ги цитирам.

Радвам се, че АДИС поддържа високо качество на услугите, предоставяни в почивната станция в к. к. „Златни пясъци“ и искам чрез Вас да изразя искрена благодарност за труда и грижите на всички, които ни дадоха възможност за една прекрасна почивка.

С уважение,
Злати Кацарски
Началник на отдел
Министерство на външните работи

2015

„Огромно – БЛАГОДАРЯ!

 – на усмихнатите и дружелюбни момичета на рецепцията.

– на хранителния блок на МВнР под ръководството на г-н Красимир Веселинов. Впечатляващо вкусна и разнообразна храна на европейско равнище.

– на жените, които се грижат за чистотата и хигиената. Те са безупречни!

– на целия персонал и неговото ръководство.

Благодарим за това, че превърнахте нашата почивка в празник!“

„Останахме изключително доволни от престоя си в Почивна станция АДИС! Персоналът е много любезен, всички служители са мили и внимателни! Мястото, на което се намира почивния дом е прекрасно, близо до плажа, тихо и спокойно! Храната беше великолепна!Благодарим за всичко!Пожелаваме много здраве, успехи и бъдете все така безупречни!“

„Изказваме голямата си благодарност на персонала и управлението на комплекс АДИС, които направиха почивката ни незабравима със своя професионализъм и отлично отношение. Пожелаваме Ви прекрасно и ползотворно лято, здраве, професионални и лични успехи.“

С уважение, Татяна Георгиева и Десислава Благоева

„Не за първи път посещаваме почивната станция!

Но за пореден път останахме доволни.

Персоналът е винаги усмихнат, позитивен и изключително учтив. Започваме похвалите от момичетата на рецепцията – усмихнати, учтиви и винаги на разположение при нужда.

Жените, които почистват стаите, също са много любезни и тактични към гостите.

Храната в ресторанта бе много вкусна и разнообразна. Аз лично съм вегетарианец и съм положително изненадана от това, че винаги имаше вегетарианско блюдо. Храната се хареса и на децата. Благодарности на момчето-сервитьор и господина на входната врата, който ни даде насоки за разходка из града.

Чудесна е и детската площадка.“

Семейство Ивайло, Петя и Димитър Георгиеви, Валентина и Мадлен Георгиева

„Прекарах едни чудесни 10 дни. Хубава храна и чудесни хора. Благодаря за хубавите дни и грижата на целия екип. Успешно лято!“

Ели Гьорева

„С чудесни впечатления от прекрасните хора, работещи в нашата любима дестинация и място…и с малко тъга, че се разделяме…е, до нови срещи догодина!

Благодарим Ви!!!

Дилян и Христина Илиеви

„Благодарим за гостоприемството!“

Лилия, Николай, Петя

„Прекарах си супер яко!!!Имаше много деца, с които да си играя и не беше никак скучно.

В бара има супер сладолед и солени пуканки. Плажа е близо и е удобно за ходим, когато решим. Леглата са удобни, а стаите големи.

Ще дойда догодина.“

Иви – 11 г., Велико Търново – щастлива

„Сърдечни благодарности за страхотното преживяване! На някои от нас това беше първа почивка в комплекса и със сигурност ще се видим пак. Невероятен персонал, хубаво и спокойно местоположение, супер време, вкусна храна – какво повече може да се очаква!“

Павлов/Костов

„Благодарим за хубавия престой!“

Сем. Петкови

„Благодарим за двете седмици почивка на колектива на Почивна станция АДИС.

За перфектната организация, за блестящата чистота, за вкусно приготвената храна и най-вече – на усмихнатия персонал.

С удоволствие бихме почивали отново при Вас!“

Сем. Иванови

„За пети път идвам тук. Искам да изкажа благодарности на целия персонал на Почивна станция „АДИС“. Всички са много мили и усмихнати, но най-вече момичетата (камериерки) от третия етаж – Павлинка и Сияна. Чистят невероятно и са толкова ведри, че чак ни ставаше хубаво на душата, когато ги срещнехме на етажа. Много им благодаря, аз и семейството ми!

Надявам се и занапред тази станция да съществува, защото това е е дно от малкото местенца на нашето Черноморие, коетовсе още е запазено и райско!“

С уважение, П.Божанова

„За четвърта поредна година идваме тук и сме доволни от услугите и отношението на служителите към нас. От година на година условията се подобряват.“

„Благодаря на целия персонал за грижите, вниманието и настроението, което ни създадоха по време на нашия престой.

Благодаря на главния готвач за чудесно приготвената домашна храна!

Всичко беше прекрасно!“

Емилия Тихова

„Прекрасно място и любезен персонал. Бихме почивали многократно в станция АДИС. Не на последно място храната беше много вкусна.“

сем. Петрови

„С благодарност за отличната организация и превъзходното обслужване от страна на персонала на Почивна станция АДИС. Изкарахме страхотна почивка, много сме доволни от всичко, също невероятна кухня. Чудесен персонал, всички са много любезни, отзивчиви и с радост бихме пребивавали отново тук!

С пожелания за по-нататъшни успехи и надяваме се, до скоро!“

Елена, Илко и Катя Ужиканови

2014

„Поздравления за Вашия готвач и неговия екип. За периода на нашата почивка сме с отлични впечатления: чисто, балансирано и здравословно меню и най-важното: много вкусно.“

сем. Генчеви

„Специални поздравления за готвача и персонала на ресторанта. Ще дойдем пак!“

Даниел, Максим и Ирина

„Много мил персонал, обслужването е чудесно, чистотата в базата е перфектна. Тук сме за втори път и пак бихме дошли с удоволствие“

С най-добри пожелания, Мариана Трифонова

„За първи път посещаваме Почивна станция АДИС и останахме възхитени от съчетанието на море и гора. Много сме доволни от отношението на целия персонал. Служителите на рецепция винаги са много усмихнати и любезни да отговарят на всички въпроси, които ни интересуват. Хигиенистките се грижехав стаите  всичко да е на ниво. Храната е страхотна, вкусна и разнообразна. Специални благодарности на бармана, който ни обслужваше ежедневно.
Другото лято, при възможност, пак бихме дошли с удоволствие.“

сем. Тончеви, гр.Плевен

„Беше страхотна почивка. Благодарение на акипа администратори, екипа обслужване всичко беше страхотно!
С нетърпение очакваме отново да се върнем в базата при същия персонал!
Вие сте прекрасни хора и професионалисти!Благодарим Ви!

Георги Пашков, Албена Тютюнчева

„Страхотно си изкарахме. Хич не ни се прибираше, но мяма как….Административното обслужване е първокласно. Управителката и целият екип заслужават най-висока оценка. Благодарим Ви!Бъдете здрави!
Със сигурност ще дойдем пак през септември!

От двете Караиванови

„Много хубава почивка беше и бихме искали да останем още. Благодарим на целия персонал и със сигурност ще се върнем пак.
Специални благодарности на готвачите, както и на целия персонал на рецепция!

сем. Алексиеви

„Още с първите си думи искаме да изразим голямата си благодарност за хубавото изкарване към целия персонал на Почивна станция АДИС. На рецепция ни посрещаха с усмивка и желание да направят всичко възможно, за да се чувстваме уютно и удобно. Служителките на рецепция проявяваха висок професионализъм и желание за работа в полза на почиващите пре цялото време. Във всички дейности на персонала проличаваше добрата организация и синхрон в действията. Кухнята беше превъзходна, а персоналът – много любезен. Искаме отново да се върнем тук, защото в нас остава споменът за едно чудесно лято!“

сем. Красимира и Румен Цанови

„Искам да изкажа мнението си за своята очарователна почивка при Вас!Любезни, засмяни и сърдечни!Винаги отзивчиви и с желание да услужват!Топло посрещане и създаване на уют и добро настроение!
Благодаря!Обичам Ви и до нови  срещи, ако е здраве и живот!“

Ирена Живкова

„Беше прекрасно, обслужването е на ниво и персоналът беше много любезен!“

Танцов клуб „Хоро“

„С големи благодарности за гостоприемните грижи, усмивките, приятелството!Здрави, успехи, щастие!“

Камелия

„Обслужването е на най-най високо ниво – весели и приятни хора!Удоволствие е да Ви посетим отново. Служителите, и най-вече Катя Дойкова на рецепция, спомогнаха за приятната почивка със своята любезност, съдействие и усмивки.“

Д. Любомиров

„2014 година е знаменателна. Тук, в тази прекрасна станция, бях за първи път на почивка през 1974г. Таи година отбелязах 40 години от тогава. Всичко е все така добро. Пожелавам това чудесно кътче от нашето Черноморие да продължава да се стопанисва от МВнР и АДИС ЕООД. Благодаря от сърце на всички, които се трудят за това!“

Людмила Кондова

2012
„Няколко поредни години с моя внук изкарваме чудесна ваканция на почивната станция на АДИС – Златни пясъци.“

Павлинка Атанасова

2011
„Използвам случая да изразя благодарността си за проявения професионализъм от страна на АДИС при резервирането на стаите. Държа да спомена, че използваме почивната база вече няколко години и сме безкрайно доволни от предлаганото.“

Пламен Георгиев
Консул

„Благодаря за начина по който ни помогнахте да преживеем красиви моменти в Почивна станция АДИС. Надявам се и Ви пожелавам да имате успешен сезон и красиво лято.“

Кирил Владимиров

„Да се запази доброто обслужване”

Александрина Александрова

„Всичко беше отлично. Специални благодарности на камериерките на етажа.”

Александра Бадева

„Прекарах чудесно.”

Диана Балабанова

„Екипът на храната е отличен.”

Людмила Савова

„Благодарим на целия персонал на ПЛ „АДИС” за стремежа и усилията да ни осигурят приятна почивка. Специални благодарности на Теди. Благодарение на нейния професионализъм и прекрасно отношение имахме чувството, че сме в много звезден хотел. Благодарности на готвача и целия персонал на кухнята.”

Росица Димитрова

„Чудесни сте!!!”

Роберто Лепоев

„Почивна станция „АДИС” е малък спокоен оазис.”

Константин Богданов

„След десетина години, това лято бях отново на любимото ми място…а именно почивна станция АДИС на Златните и съм много доволен от прекараното време. Много се радвам, че сте го запазили и съхранили, а има и подобрения в интериора. Кухнята е чудесна, персоналът – вежлив, всичко е перфектно.
С пожелание да сте все така добри и здрави.“

Роберто Лепоев

„Благодаря за прекрасната почивка! Успех на екипа Ви!”

Веселина Ковачева

„Всичко беше супер!”

Весела Георгиева

„Перфектна ваканция! Благодаря!”

Адам Никълс